Meriteollisuus

Meriteollisuuden tarpeet:

  • Telakat keskittyvät laivojen rakentamiseen oman varustamo asiakkaansa toiveiden mukaisesti
  • Meriteollisuuden alihankintasektori valmistaa ja asentaa kokonaisuuksia paikoilleen aluevastuiden mukaisesti
  • Laivan rakentamisen kokonaisaikataulu ei muutu ja eri osapuolten on sopeuduttava siihen

BE Groupin ratkaisut meriteollisuudelle:

  • Materiaalit ja tuotantopalvelut samalta toimijalta: Yksinkertaisempaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa
  • Maailmanlaajuinen hankintaverkosto käytössä yhden kontaktin kautta
  • Mahdollisuus tehdä ”Make or Buy” – päätöksiä oman kapasiteetin loppuessa kysyntäpiikissä

PARASTA PALVELUA, ILMAN YLLÄTYKSIÄ

Asiakkaamme arvostavat sitä, miten saumattomasti pystymme toimittamaan teräksen juuri heidän tuotantonsa tarpeiden mukaan. Tämä onkin meille kunnia-asia; luotettavaa palvelua ilman yllätyksiä. Siksi systemaattinen laadun hallinta on toimintamme ytimessä: Huolehdimme, että teräs on oikeassa muodossaan, sopivan kokoisena, oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tutustu monipuolisiin tuotantopalveluihimme ja kysy lisää lähimmästä myyntiyksiköstäsi. Lahdessa, Lapualla ja Turussa toimivien palvelukeskustemme vuoksi olemme aina lähellä.

LUE LISÄÄ

MERITEOLLISUUS JATKAA VAHVANA

Kimmo Kuokkanen 12.2.2018

Maailmalla on meneillään vahva risteilijälaivojen tilaus-boomi ja tämä on näkynyt vahvasti myös Suomessa. Kasvu on alalla voimakasta ja vakaata; Tilauskirjat ovat täynnä monella jopa vuodelle 2024. Meriteollisuuden menetyksellä on merkitystä myös laajemmin. Turun yliopiston Brahea-keskuksen juuri valmistuneen tutkimuksen mukaan Telakan taloudelliset vaikutukset ovat suurimmat Varsinais-Suomessa kaikilla mittareilla mitattuina. Telakka on erittäin merkittävä paikallinen toimija Turun […]

LUE LISÄÄ

BE GROUPILLA TOIMIALAN PARAS NPS!

BE Group 

Olemme taas tehneet vuosittaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen. Asiakkaidemme mielestä kykymme ratkaista kokonaisuuksia, One Stop Partner-strategiamme mukaisesti, on kehittynyt hyvin positiivisesti jo 2 vuotta peräjälkeen. Myös NPS-mittarin (Net Promoter Score) tulos oli positiivisuudessaan miellyttävä yllätys eli +54 (2016: +45).

LUE LISÄÄ